Formula Offroad exporteras till Michigan, USA, 2015

december 19, 2013 i Formula Offroad, Nyheter, SMK Uppsala med admin

SMK Uppsala har fått en förfrågan om att arrangera en tävling utanför Travis City i Michigan. Det är amerikanen Jason Grzesikowski som under två webb-TV sändningar har varit kommentator. Han och med hjälp av en lokal Offroad park I USA, vill att SMK Uppsala tar med ett antal förare och funktionärer dit och arrangerar en uppvisningstävling. SMK Uppsala har preliminärt sagt ja att de vill och jobbar just nu med att kartlägga kostnader och hur de skall finansiera detta. SMK Uppsala har beslutat att skjuta på detta evenemang till 2015. Detta för att kunna hitta de rätta sponsorerna till arrangemanget. En annan viktig orsak är för att inte hacka sönder tävlingskalendrarna på Island och Norge.
Formula Offroad har aldrig körts i USA förut även om man kan tro att sporten skulle kunna komma därifrån. Så varför inte skriva motorhistoria och var med och exportera/importera extrem motorsport till USA. Ta kontakt med SMK Uppsala.

Jason Grzesikowski

 

 

 

Kontakta SMK Uppsala